16.05.2019

Kardeş İl Erzincan’a vaaz İrşad ziyareti

Diyanet İşleri Başkanlığının Ramazan Ayı faaliyetleri kapsamında  “Kardeş İlde Vaaz-İrşad Programı” münasebeti ile İl Müftüsü Yusuf Akkuş’un başkanlığındaki vaaz-irşad ekibi Erzincan İl Müftülüğünün  Din Görevlileri  için düzenlediği  iftar programına katıldı.

İftar programında kısa bir konuşma yapan  Müftü  Akkuş; ”Misafirperverliğinden dolayı Erzincan İl Müftüsü Mehmet Emin Çetin’e ve müftülük personeline teşekkür ederek, program vesilesiyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Akkuş, Erzincanlı meslektaşlarını Kardeş İl Sivas’a beklediğini ve ağırlamaktan onur duyacağını ifade etti.

Programda konuşan Erzincan İl Müftüsü Çetin, iftar programına katılan personeline ve İl Müftümüz Yusuf Akkuş’un başkanlığındaki vaaz irşad için Erzincan’da bulunan Müftü Yardımcıları Hasan Hüseyin Susam, Dr.Halil Taşpınar ve Harun Özkan’a teşekkür ederek, Ramazanın hayırlara vesile olmasının temennisinde bulundu.

İftar programından sonra Müftü Akkuş ve vaaz- irşad ekibi, teravih namazı öncesi farklı camilerinde vaaz ettiler.