13.06.2019

Sivas İl Müftülüğü din görevlileri haziran ayı mutat toplantısını yaptı

Sivas İl Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen haziran ayı mutat toplantısında din görevlilerimize, davetimiz üzere toplantıya katılan İlimiz bünyesindeki   Kurum yetkilileri seminer verdi.

Sivas İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleşen toplantıya iştirak eden Milli Eğitim Şube Müdürü Fehmi Tutkun; İlimizde bulunan İmam Hatip Okullarında, yıl içerisinde yapılan çalışmaları değerlendirerek genel durum hakkında bilgiler verdi. Aile Sosyal Çalışma Müdürlüğü personeli Sosyal Çalışmacı Mehmet Ergunt ise; bağımlılıkla mücadele kapsamında  yaptığı seminerde kısa slayt eşliğinde bilgiler verirken, diğer konuşmacı İl Afat ve Acil Durum Şube Müdürü Ahmet İnan; Sivil Savunma ve DASK kapsamında yapılması gereken faaliyetler hakkındaki  bilgilerini ve tecrübesini din görevlilerimize aktardı.