04.10.2019

DİN GÖREVLİLERİ KAYNAŞMA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, İlçe Kaymakamı Halil DALAK ve Belediye Başkanı Turan İLBEY makamlarında ziyaret edildi. Akabinde Kaymakam beyin katılımı ile Ulaş İlçe Müftülüğü tarafından yemek programı düzenlendi.

Düzenlenen yemek programına; Altınyayla Kaymakamı Ulaş Kaymakam V. Halil DALAK, İlçe Müftüsü, din görevlileri ve müftülük personeli katıldı.

Ulaş İlçe Müftüsü İzzet KENDİR; Camiler ve Din Görevlileri Haftasını değerlendirerek tüm personelinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı.

İlçe Kaymakamı Halil DALAK konuşmasına tüm personelin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayarak başladı. Din Görevlilerinin topluma güzel ahlak hususunda örnek olmaları gerektiğini belirtti. Dini iyi anlamak ve anlatmak konusunda din görevlilerine çok büyük görev düştüğünü belirterek tüm görevlilere başarılar diledi.