03.04.2020

CAMİ İMAMLARI YAŞLILARIN YARDIMINA KOŞUYOR

Çin’de çıkıp tüm dünyayı etkisi altına alan ülkemizde de görülmeye başladığın günden itibaren Sağlık Bakanlığı’nın ve Bilim Kurulu Üyelerinin almış olduğu tüm tedbirler uygulanmaya başlanmış Müftülük binası, Kur’an Kursu, Tüm cami ve müştemilatları dezenfekte edilmiştir. Günde camilerimizden 3 sefer anons yapılarak halkımızın sokağa çıkmamaları konusunda uyarılar yapılmaktadır. Yatsı ezanından sonra Başkanlığımızın belirlemiş olduğu dua metni okunmaktadır. Evden çıkamayan ve ihtiyaçlarını karşılamada yardıma ihtiyacı olan 65 yaş üzeri ve kimsesizlerin faturalarını yatırmada, paralarını bankadan çekmede, ilaçlarını temin etmede, marketten temel gıda ihtiyaçlarını karşılamada tüm personelimiz sahada gönüllü sosyal vefa gurubu üyesi gibi çalışmaktadır. Sahada bu virüsten milletimiz korunması konusunda her türlü çalışma yapan Kamu ve sivil toplum örgütlerine teşekkür ediyorum Yüce Allah’tan Ülkemizi ve tüm insanlığı Bu sıkıntıdan kurtarmasını diliyor çalışma arkadaşlarıma bu zor günde yapmış olduğu fedakârlıktan dolayı teşekkür ediyorum.