22.11.2018

İlçemizde Mevlid-i Nebi Programları

Mevlid-i Nebi Haftası temasının "Hz Peygamber ve Gençlik" olarak belirlenmesi münasebeti ile İlçe Müftülüğümüz tarafından İlçemizde bulunan okullarda bir dizi programlar düzenlendi. Bu kapsamda İl Müftü Yardımcılarımız Dr. Halil TAŞPINAR ve Hasan Hüseyin SUSAM hocalarımız İlçemiz Öğrencileri ile sohbette bulundular. Hocalarımız İlçe Kaymakam Vekili Süleyman BAKAN'ı ziyaretlerininin ardından öğrencilerimiz ile bir araya geldiler.

İl Müftü Yardımcılarımız Dr. Halil TAŞPINAR'ın İlçemiz Çok Programlı Lisede, Hasan Hüseyin SUSAM hocamızın da Pamukpınar Lisesinde yaptıkları sohbetin ardından İlçe Müftülüğümüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz arasında imzalanan Hafızlık Projesi Protokolü kapsamında İmam Hatip Orta Okulunda hafızlık eğitimi alan öğrencilerimiz ile bir araya geldiler. Burada da öğrencilerimize nasihatlerde bulunan hocalarımız programların ardından ilçemizden ayrıldılar.