07.02.2019

İlçe Kaymakamımız ve Kurum Amirlerinin Hafızlık Kursumuzu Ziyareti

İlçe Kaymakamımız Sayın Süleyman BAKAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal KARATEPE ve Kurum Amirleri Müftülüğümüz Seyfullah Emmioğlu Hafızlık Kur'an Kursuna ziyarette bulundular. Vaiz İsmal KAYA hocamız kursumuz hakkında misafirlere bilgi verdi. Ülke genelinde yapılmış olan deneme sınavında 5. sınıf öğrencimizin Türkiye 1. si olduğunu ifade eden hocamız,  proje kursu olarak öğrencilerimizin hem hafızlık başarılarının hem de akademik başarılarının ileri derecede olmasının hedeflendiğini ifade etti.

İİlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erdal KARATEPE, yapılan protokol neticesinde devam eden hafızlık projesinde güzel sonuçlar alındığını, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile İlçe Müftülüğümüz arasında işbirliği içerisinde devam eden projeden iyi sonuçlar alınmaya başlandığını ifade etti.

İlçe Müftümüz Sayın İlhami ŞAHİN ise yaptığı konuşmada, bu projenin hem Kur'an Kursu Öğreticilerimizin hem de Öğretmenlerimizin özverili çalışmaları neticesinde iyi bir noktaya gelindiğini, hedefin daha da ilerisi olduğunu ifade ederek İlçemizi eğitim noktasında üst sıralara taşımak için gayret göstereceklerini ifade etti.

İlçe Kaymakamımız Sayın Süleyman BAKAN hem İlçe Müftülüğümüze hem de Milli Eğitim Mdürlüğümüze işbirliği içerisinde özverili olarak gösterdikleri gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Misafirlerimizin hafızlık kursumuzu gezmelerinin ardından program sona erdi.