02.11.2023

Minik Yüreklerden Filistin'e Anlamlı Destek

Sivas Yıldızeli İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarını Filistin’de saldırılara maruz kalan akranlarına gönderilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı’na  bağışladı.
Öğrenciler “Özgür Filistin’in Yanındayız” kampanyası kapsamında kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını, hocaları eşliğinde Yıldızeli İlçe Müftülüğüne getirdi.
Minik yürekler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Filistinli çocuklara ulaştırılmak üzere Yıldızeli Müftüsü ve TDV Şube Başkanı Taha Seyidoğlu’na teslim etti.
Filistin için başlatılan yardım seferberliğine miniklerin de katılmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden İlçe Müftüsü ve TDV Şube Başkanı Seyidoğlu, “Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş Kur’an kursunda eğitim gören minik öğrencilerimizin harçlıklarını Filistin’e gönderilmek üzere bize teslim etmeleri bizleri çok duygulandırdı. Göstermiş oldukları bu hassasiyetten dolayı güzel yavrularımızı, ailelerini ve öğreticilerini tebrik ediyorum” dedi.