03.11.2023

Filistin İçin Kermes

Yıldızeli İlçe Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Yıldızeli Şubemiz tarafından düzenlenen kermeste, gönüllülerin hazırladığı yiyecek ve içecekler Filistin halkına destek için satışa sunuldu.
Kermese Kaymakamımız Altay Karadağ, Belediye Başkanımız Mehmet Sabit Karakaş, İlçe Müftümüz Taha Seyidoğlu, Kur'an Kursu öğreticilerimiz ve öğrencilerimiz, din görevlilerimiz ve tüm hemşehrilerimiz katılmıştır.
İlçe Müftüsü Seyidoğlu, "Müftülüğümüz ve TDV Yıldızeli Şubemizle birlikte, Filistin'de ve Gazze'deki kardeşlerimize destek olmak amacıyla bir hayır çarşısı gerçekleştirdik. Filistin'deki ve Gazze'deki şehit olan kardeşlerimize Cenabı Hak rahmet eylesin, hasta olan ihtiyaç sahibi olan, sıkıntısı olanlara da Cenabı Hak kolaylıklar nasip eylesin inşallah." dedi.
İlçe Müftüsü Seyidoğlu konuşmasının sonunda "İlgi ve alakalarından dolayı Kermesi organize eden din görevlilerimize, katılım sağlayan hemşehrilerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.’’ dedi.
Kermesten elde edilen gelir, Türkiye Diyanet Vakfı Yıldızeli Şubesi tarafından Filistin'e ulaştırılacaktır.