25.04.2017

Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı

İlçe Müftülüğü ve Nuri Demirağ Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen "Hz. Peygamber ve Güven Toplumu" ana teması çerçevesinde düzenlenen programa Sayın Kaymakamımız Abdullah ÖZÜBEK, Belediye Başkanı Hakan GÖK, Cumhuriyet Başsavcısı Emre ÖZTÜRK, Hacı Bektaşi Veli Derneği Başkanı Mehmet YILDIRIM, Kamu Kurum ve Kuruluş yetkilileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Melih Samet BOZBIYIK tarafından icra edilen Kur'an-ı Kerim tilaveti ile Program devam etti.

İlçe Müftümüz Sayın Faruk ANA ve Kaymakamımız Sayın Abdullah ÖZÜBEK açılış konuşmalarından sonra Diyanet İşleri Başkanlığımızın hazırlamış olduğu sinevizyon izlettirildi.

Program Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet TIRAŞÇI tarafından verilen “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu“ konulu konferansla devam etti. Konferansın ardından, Doç. Dr. Mehmet TIRAŞÇI yönetimindeki tasavvuf ilahi korosu tarafından İlahiler seslendirildi.