Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

2023 Yılı Yaz Kur'an Kursu Eğitim faaliyetleri Merkez Kız Kur'an Kursu öğreticilerinin ve öğrencilerinin yapmış olduğu programla son buldu.Emeği geçen hocalarımıza ve öğrencilerimizin ailelerine Doğanşar İlçe Müftülüğü olarak teşekkür ederiz.
Detay

Doğansar İlçe Müftülüğünün Mevlidi Nebi Haftası münasebeti ile tertip etmiş olduğu,"Peygamberimiz ve Aile" konulu konferans 12.11.2019 salı günü 19:30 da Osman Coşar konferans salonunda gerçekleştirildi.
Detay

Doğanşar İlçe Müftülüğü olarak “Haydi Çocuklar Camiye”projesi kapsamında 01.02.2019 Cuma günü Merkez Yeni Camiinde sabah namazı sonrası,kahvaltı programı düzenlendi.
Detay

Doğanşar İlçe Müftülüğü Gençlik Merkezi Koordinatörü Sadık Abdullah AKKAYA, okul ve sınıf temsilcileri ile aylık toplantı gerçekleştirdi.