14.11.2019

MEVLİDİ NEBİ HAFTASI PROGRAMI

Doğansar İlçe Müftülüğünün Mevlidi Nebi Haftası münasebeti ile tertip etmiş olduğu,"Peygamberimiz ve Aile" konulu konferans 12.11.2019 salı günü 19:30 da Osman Coşar konferans salonunda gerçekleştirildi. Programa İlçe kaymakamı Sayın Onur Aykaç,belediye başkanı sayın Halil Balık,İlçe Jandarma komutanı,daire amirleri ve vatandaşlarımız katıldılar.Programa Kur'an tilaveti ile başlandı. Program protokol konuşmaları,ilahi ve kaside sunumnuları ile devam etti.Sivas İl Müftülüğü baş vaizi Sayın Saffet Bölükbaşı "Peygamberimiz ve Aile"konulu sunumlarını gerçekleştirdi.Program sonunda İlçe kaymakamı Sayın Onur Aykaç, İl Müftülüğü baş vaizi Saffet Bölükbaşi'na hediye taktim ederek tüm katılımcılara teşekkür etti.