Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Özel Vaaz-İrşat programı kapsamında Suşehri İlçe Müftüsü Serkan YALÇIN Şehit Sümer DENİZ Ç.P.L' de, Suşehri İlçe Vaizi Osman ÖZBAY Gölova Merkez Camiinde, Suşehri İlçe Vaizesi ise Hasan ŞAKAR Y.İ.B.O' da sohbet programı gerçekleştirdiler.
Detay

2023 Yılı Gölova'dan Hacca gitmeye hak kazanan hacı adaylarımıza İlçe Müftümüz Adem Yılmaz tarafından Hac semineri verildi. Kutsal topraklara yolculuk yapacak Hacılarımıza şimdiden hayırlı yolculuklar dileriz. #GölovaİlçeMüftülüğü #Hac #Seminer
Detay

Gölova İlçe Müftülüğü olarak din görevlilerimize yönelik iftar programı gerçekleştirdik. Programa İlçe Kaymakamımız Sn.Ahmet Nuri DEMİR de katıldılar. #gölovailçemüftülüğü #tdvgölovaşubesi
Detay

Gölova İlçe Müftülüğü olarak Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik iftar programı düzenlendi. İftar programına İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Nuri DEMİR ile öğretmenler ve davetliler iştirak ettiler.
Detay

Gölova İlçe Müftülüğü olarak "10-16 Nisan Polis Haftası" olması dolayısıyla İlçe Müftümüz ile 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğreticileri ve öğrencileri polis karakolunu ziyaret ederek çiçek ve çocukların hediyelerini takdim ettiler.
Detay

Gölova İlçe Müftülüğü Mart ayı personel toplantısı, kitap okuma ve ilmihal dersi programı gerçekleştirildi. Programda OKU-YORUM projesi kapsamında bu ay 'Tarih Şuuru' kitap tahlili ile İslam İlmihalinden 'Oruç' bahsi anlatıldı.
Detay

Gölova İlçe Müftülüğü olarak gençliğe değer projesi kapsamında İlçe Müftülüğümüz din görevlileri ile Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri arasında futbol turnuvası gerçekleştirildi.
Detay

Gölova İlçe Müftülüğü olarak Gençliğe Değer Projesi kapsamında İmam Hatip öğrencilerimizle Yatsı namazı mütekabinde Merkez Kuran Kursumuz da gençlerle sohbet ve ikramlarla program düzenlenmiştir.