17.04.2022

“Yetime Kardeş, Peygamber’e Komşu Ol”

Hafik İlçe Müftülüğü “Yetime Kardeş, Peygamber’e Komşu Ol” isminde bir sosyal proje başlattı.

Hafik İlçe Müftülüğü tarafından Ramazan Ayı’nda başlatılan “Yetime Kardeş, Peygamber’e Komşu Ol” sosyal sorumluluk projesi toplum tarafından büyük ilgi gördü. Proje kapsamında Hafik İlçe Merkezi ve Köylerinde bulunan bütün yetim ve öksüz evlatların bayramlık kıyafetleri hayırseverler tarafından karşılanacak. Haftalar süren ve büyük titizlikle yürütülen tespit çalışmalarının ardından başlatılan kampanya kısa sürede hedefine ulaştı.

Başlatılan bu hayır kampanyasına öncülük eden İlçe Müftüsü Cihan YILDIZ, yakın zamanda kampanyayı sonlandıracaklarını söyleyerek, Ramazan Bayramı’ndan önce bütün yetim ve öksüzlerin ihtiyaçlarını karşılayacaklarını ifade etti.