02.10.2023

ŞARKIŞLA MÜFTÜLÜĞÜ MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI

Müftülüğümüzün hazırladığı Mevlid-i Nebi Programı 29 Eylül Cuma günü  Aşık Veysel Kültür Merkezinde gerçekleşti.
Açılış Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programımız  ilçe müftümüz Tayyıp KOÇER hocamızın  açılış konuşmaları ile devam etti.

Hamide Türkoğlu Erkek Yatılı Kur'an Kursu öğrencilerimiz ayet ve hadis meallerini okudular akabinde hafızlarımıza belgeleri ve hediyeleri takdim edildi.

Kale mahallesi 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencilerimizden işaret dili ile Peygamberimiz sav 'in hadisi şeriflerini seslendirdiler ve kırk yaşındasın şiiri okundu ve öğrencilerimize hediyeleri verildi.

İl Müftümüz Ahmet Celalettin ALTUNKAYA hocamız "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferansını verdiler. İl Müftümüz konuşmalarında Peygamberimizi anmakla kalmayıp anlamaya çalışmamız  ve onun ahlakını örnek almamız gerektiğini vurguladılar.

Kayseri Kocasinan Müftülüğü İmam-Hatibi Yasin YÜKSEL ve evladı Muammer Musab, Efendimizi anlatan ilahileri seslendirdiler.

Toplu fotoğraf çekimi ile programımız son buldu.

Salonu doldurup taşıran halkımıza teşekkür ediyoruz.