24.03.2024

Başkanlık Müftüsü Kavillioğlu hafızlık öğrencileriyle bir araya geldi.

2024 Yılı Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında vaaz ve irşad programlarına katılan Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müftüsü Hamdi Kavillioğlu Yatılı Kız ve Erkek Hafızlık Kur'an Kursunda öğrencilerle buluştu.

İlk olarak İl Müftülüğüne bağlı Abdülvehhabi Gazi Yatılı Kız Kur'an Kursunda hafızlık öğrencileriyle bir araya gelen Başkanlık Müftüsü Kavillioğlu, burada öğrencilerle "Hz. Muhammed (sav)'in Gençliği ve Ümmetin Anneleri Hatice ve Aişe (r.a)ın Örnekliği" hakkında sohbet gerçekleştirdi.

Daha sonra "Her Ay Bir Konu Bir Konuk" programı kapsamında Hafız Mehmet Altuntaş Yatılı Erkek Hafızlık Kur'an Kursunda öğrencilerle bir araya gelen Kavillioğlu, "Yasin Suresi ve Habîb en-Neccâr" hakkında öğrencilere sohbet verdi.

Müftü Kavillioğlu son olarak Sivas'ın yerel radyo kanalı Radyo Hilal'de canlı yayına katılarak "Rahmet Rüzgarı Ramazan Ayı" konusu ile dinleyicilerle buluştu.

Vaaz ve irşat programını teravih öncesi Ulu Camide verdiği vaazla tamamlayan Kavillioğlu;  Ramazan ayının Sultan Şehir Sivas'a hayırlar ve bereketler getirmesini temenni ederek, sağlık ve sıhhat içerisinde Sivas halkının bayrama ulaşmasını temenni etti.

Programlarda Müftü Yardımcısı Mehmet Koç, Müftü Kavillioğlu'na refakat etti.