26.11.2018

2018 YILI MEVLİD-İ NEB-İ HAFTASI MÜNASEBETİYLE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZ TARAFINDAN “HZ PEYGAMBER VE GENÇLİK ” KONULU PROGRAM DÜZENLENDİ.

2018 Yılı Mevlid-i Neb-i Haftası Etkinlikleri kapsamında İlçe Müftülüğümüz Tarafından 21.11.2018 Çarşamba günü Halk Eğitim Merkezinde Diyanet Strateji Daire Başkanı Dr. Muhammed Ali ASAR hocamızın konuşmacı olarak katıldığı “Hz Peygamber ve Gençlik “ konulu program gerçekleştirildi.

Programa İlçe Kaymakam Vekili Sayın Çağlar PARTAL ,Belediye Başkanı Sayın Fazlı YÜKSEL,İlçe Garnizon Komutanı Sayın Duran VURANOK, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Halil ULUDAĞ, İlçe Milli eğitim Müdürü Sayın Erkan YILDIZ, birçok kurum amiri, müftülük camiası,öğrenciler ve Suşehri halkı katılmıştır.

Program, saygı duruşu akabinde istiklal marşı, Merkez Balhatun Cami Müezzin-Kayyımı Rıdvan TOPAL’ın Kur’an-ı Kerim  Tilaveti,İlçe Müftüsü Yaşar KAŞKAYA’nın açılış konuşması ,Mevlidi Neb-i Haftası Özel Sinevizyon gösterimi,4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencilerinin gösterisi ve Diyanet Strateji Daire Başkanı Dr. Muhammed Ali ASAR’ın “Hz Peygamber ve Gençlik ” konulu konuşmasıyla sona erdi.

Program sonunda müftülüğümüz tarafından “Hz Peygamber ve Gençlik”  isimli kitap ve gül, programa katılanlara hediye olarak dağıtıldı