14.11.2019

2019 YILI MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Hz. Muhammed S.AV’in 1448. Veladet yıldönümü münasebetiyle İlçe Müftülüğümüzce Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri kapsamında ''Hz. Peygamber ve Aile'' konulu konferans gerçekleştirildi.

14 Kasım 2019 Perşembe günü Halk Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonundaki programa Suşehri Kaymakamı Hidayet SARI, Belediye BaşkanI Fazıl YÜKSEL,Kurum amirleri, din görevlieri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Program İlçemiz Şehit Ömer Halisdemir Kur'an Kursu öğrencisi Samet KAHRAMAN'ın Kuran-ı Kerim Tilaveti,İlçe Müftüsü Yaşar KAŞKAYA' nın açılış konuşması, 4-6 yaş Kuran Kursu öğrencilerinin gösterileri ve Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer ASLAN'ın ''Hz. Peygamber ve Aile'' konulu konferansı akabinde sona erdi.